Google Currents

Google Currents voor Android 2.3.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Google Currents: Lees je nieuws onderweg

Dit programma is helaas niet meer beschikbaar als download. We raden je aan om Play Kiosk te downloaden als alternatief. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Strakke interface
  • Eenvoudig in gebruik

TEGEN

  • Synchroniseren duurt lang

Uitmuntend
8

Dit programma is helaas niet meer beschikbaar als download. We raden je aan om Play Kiosk te downloaden als alternatief.

Google Currents is een gratis online reader waarmee je constant op de hoogte blijft van alle nieuwtjes. Direct vanaf je Android-toestel lees je berichten van jouw favoriete (voornamelijk Amerikaanse) nieuwsbronnen.

Google Currents werkt vrij eenvoudig. In een duidelijk menu (zoals we gewend zijn van Google) staan al je magazines en een 'add'-knop. Via deze optie vind je nieuwe bronnen. Heb je een interessant bericht gevonden, dan deel je het direct met je kornuiten via Twitter, Facebook of andere sociale media. Via de knop ‘trending’ zie je wat veel andere gebruikers op dat moment lezen.

Het synchroniseren van nieuws neemt erg veel tijd in beslag, want Google Currents ververst maar 1 bron per keer. Hoe meer je het programma dus gepersonaliseerd hebt, des te langer het bijwerken duurt.

Lees je graag nieuws op je mobieltje onderweg, dan is Google Currents een handige app. Het is wel te hopen dat de trein wat vertraging heeft, want anders kom je niet aan alle nieuwtjes toe.

Meeste download Multimedia voor Android

Meer